Hjerteboller (Vita Damsø)

Hjerteboller (Vita Damsø)

Der bliver ca. 16 boller – afhængig af hvor tyndt dejen er rullet ud.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Først skylles boghveden i både varmt og koldt vand for at vaske de naturlige farvestoffer af.
  • 2 Derefter opløses gæren i vandet og alle de øvrige ingredienser tilsættes. Dejen æltes og hæver i 1-2 timer.
  • 3 Dejen rulles ud i 1½ -2 centimeters tykkelse og stikkes ud med en hjerteskabelon, Bollerne efterhæver i ½-1 time.
  • 4 Bages i ca. 18-20 minutter ved 200 grader.
  • 5 Bollerne bages ca 12-15 minutter.
  • 6 Kan selvfølgelig også formes til boller.(Hvis dejen formes til boller skal bagetid forlænges)
  • {{recipeDoneText}} Hjerteboller (Vita Damsø)

Tip

Server Hjertebollerne til Sellerisuppen (vegetarretter) Opskriften er venligst stillet til rådighed for Dansk Vegetarforening af Vita Damsø (http://fair-food.dk/)

Opskriften er udviklet af

Andre spændende opskrifter