Hjemmelavet is med pistacie

Meget nem. Meget god. Med eller uden ismaskine. Og du behøver iøvrigt ikke længere være nervøs for at bruge rå æggeblommer.

Sådan gør du

  • 1 Gem 40 g pistaciekerner til drys. Hak resten superfint eller mal i en kværn. Kom æg og sukker samt vaniljesukker i en skål og pisk skummende. Kom fløden i en anden skål og pisk til let flødeskum. Vend hakkede pistaciekerner i æggesnapsen og vend til sidst fløden i. Rør isen i en ismaskine og kom i en skål. Drys pistaciekerner over og sæt i fryseren eller server. Uden ismaskine: Behold ismassen i en stor skål, dæk med film og sæt i fryseren. Pisk igennem efter en time. Gentag efter yderligere en time. Tip: Du kan naturligvis bytte pistacienødder ud med mandler eller valnøddekerner. Vi har testet med ristede helt afkølede hasselnøddekerner. Mums!
  • {{recipeDoneText}} Hjemmelavet is med pistacie

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier