Hjemmelavet chai te med rugbrødscroutoner

Chai betyder te på indisk, men herhjemme betyder chai nærmere sød, rund og krydret drik, som smager lidt af jul. Lav en kop chai, når du trænger til en pause eller prøv at erstatte aftenkaffen med den krydrede chai.  

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 200 grader.
  • 2 Skær brødet ud i tern og spred ud på en bradepande.
  • 3

    Rist dem sprøde i 12-15 minutter. Kog vandet op i en gryde og tag fra varmen.

  • 4 Kom te og krydderi i en tepose og sænk ned i vandet.
  • 5 Læg låg på og lad teen trække i 5 minutter.
  • 6 Tag posen op og kom nu mælken i.
  • 7 Varm op og smag til med rørsukker.
  • 8 Server teen varm med croutoner.
  • 9 Rist evt. brødet en dag du alligevel har ovnen tændt.
  • 10 De holder sig gode og sprøde et par dage i en kagedåse.
  • 11

    Eller rist brødskiverne godt i en brødrister og skær dem i tern herefter

  • {{recipeDoneText}} Hjemmelavet chai te med rugbrødscroutoner

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier