Voksne og børn får julelys øjnene på en varm sommerdag. Alle elsker nemlig hindbærsnitter. Se opskrifter på hindbærsnitter her.

Sådan gør du

  • 1 Skær smørret i mindre stykker og kom i en skål. Bland flormelis og vaniljesukker i.  
  • 2 Rør nu melet heri og saml dejen med et æg.
  • 3 Når du har en rund samlet dejklump, lægger du den på et bagepapir og trykker den flad.
  • 4 Læg et stykke bagepapir hen over og begynd nu at rulle dejen tynd og rektangulær med en kagerulle. Dejen skal være 3 millimeter tyk.
  • 5 Læg nu dejen i køleskab i 30 minutter.
  • 6 Sæt ovnen på 180 grader.  
  • 7 Tag dejen ud og skær den lige over til to lige store stykker. Læg det ene stykke dej på et helt stykke bagepapir og fjern det øverste stykke papir.
  • 8 Smør hindbærsyltetøj over hele dejen.
  • 9 Fjern nu papiret på det andet stykke dej og læg lige over syltetøjet. Prik dejen med en gaffel, så der ikke dannes bobler i den.
  • 10 Bag hindbærsnitterne i ca. 25 minutter. Dejen skal være fint gylden. Tag ud og afkøl helt.  
  • 11 Kom vand eller fløde i en skål og rør flormelis i lidt efter lidt til en glasur. 
  • 12 Kom glasuren på hele kagen og drys med krymmel. Lad den lige stå i 5 minutter, før du skærer ud i ruder. 
  • {{recipeDoneText}} Hindbærsnitter

Opskriften er udviklet af