Energiinformation

  • Energi pr. person 1171 KJ
  • Energi pr. person 278 Kcal
  • Protein 20 %
  • Kulhydrat 50 %
  • Fedt 30 %

Sådan gør du

  • 1 Kom æggeblommerne i en skål sammen med rørsukker.
  • 2 Flæk vaniljestangen, skrab kornene ud og kom dem ned i skålen. Gem den tomme vaniljestang, eventuel i din sukkerskål.
  • 3 Kom lidt revet citronskræl ned i skålen og gem lidt til topping. Skær citronen over og pres den ene halvdel. Gem den anden halvdel.
  • 4 Pisk med piskeris indtil sukkeret er helt opløst og massen er luftig og tyk.
  • 5 Kom den ene pakke hindbær i skålen og pisk dem i stykker indtil massen bliver lyserød.
  • 6 Pisk, mens du hælder kærnemælken langsomt i.  
  • 7 Serveres med resten af de friske hindbær og lidt revet citronskal på toppen. Velbekomme!
  • {{recipeDoneText}} Hindbærkoldskål

Opskriften er udviklet af