Hindbærispinde med chokolade og marengs

Skøn og cremet hindbæris, som hurtigt fryser til ispinde i de små forme. ”Smiley”-formene kan købes i velassorterede køkkenbutikker eller bestilles på nettet.

Sådan gør du

  • 1  Pisk æggeblommerne sammen med 2 spsk. sukker og vanilje, til det er lyst og luftigt, ca. 3-4 min. Blend hindbærrene sammen med resten af sukkeret, hæld puréen igennem en sigte, og vend det i æggesnapsen sammen med skyr.   
  • 2 Pisk fløden til blødt, let skum – det er vigtigt ikke at overpiske den, så får du små fedtklumper i isen, og den bliver ikke ensartet, blød og cremet.  
  • 3 Vend forsigtigt flødeskummet i æggemassen. Smag evt. til med ekstra sukker.  Hæld ismassen i ispindeforme med ispinde, og sæt den i fryseren i minimum 2-3 timer, til de er helt dybfrosne.   
  • 4 Dyp toppen af hver is i smeltet chokolade, og drys med marengs. Server straks, eller læg isene tilbage i fryseren indtil servering.   
  • {{recipeDoneText}} Hindbærispinde med chokolade og marengs

Opskriften er udviklet af