Hindbærcupcake med lakridsfrosting

Sød og syndig kage, der kombinerer syren fra hindbærrene med den forførende lakrissmag, der er blevet populært krydderi i det danske køkken.

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Tænd ovnen på 180 C (160 C varmluft).
  • 2 Smelt smørret og bland det med mælken.
  • 3 Pisk æggene sammen med sukker og vanilje indtil det er luftigt og lyst.
  • 4 Sigt melet sammen med bagepulveret og bland det i æggemassen, skiftevis med smørblandingen.
  • 5 Vend til slut marcipanen og hindbær i lidt efter lidt.
  • 6

    Fordel dejen i 12 cupcake- eller muffinforme og bag dem i 25-30 min. til de er faste og gyldne.

  • 7 Lad kagerne afkøle.
  • 8

    Rør imens flødeost, blødt smør og flormelis sammen.

  • 9 Vend til sidst rålakrids i og pynt kagerne med frosting.
  • Så er det spisetid! Hindbærcupcake med lakridsfrosting

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier