Helstegt kylling med oliven og cherrytomater

Sådan gør du

  • 1 Del kyllingen i lår og bryst.
  • 2 Læg den i et ildfast fad med løg i tern, citronskiver, hele cherrytomater, oliven, salt og peber.
  • 3 Steg kyllingestykkerne ca. 45 min. ved 180° i forvarmet ovn eller til kødet er gennemstegt (centrumtemp. 75°). Kog hvidvinen op med safran og lad det derefter trække ca. 10 min.
  • 4 Blend hvidvinsblandingen med pinjekerner, hvidløg og olivenolie.
  • 5 Krydr med salt og peber.
  • 6 Kog pastaen i rigelig saltet vand (se antallet af minutter på emballagen). Knæk bunden af aspargesene og bælg ærterne.
  • 7 Kog dem 1 min. Vend den kogte pasta med safran pesto og grøntsager.
  • 8 Høvl parmesanost over.
  • 9 Server kyllingen i passende stykker sammen med pastaen.
  • {{recipeDoneText}} Helstegt kylling med oliven og cherrytomater

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier