Havre- og mandelkage serveret med blåbær og kvark

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 175 grader.
  • 2 Rør smør og sukker cremet i en skål.
  • 3 Riv marcipanen i og vend rundt. Pisk æggene i.
  • 4 Bland de tørre ingredienser, og rør dem i.
  • 5 Smør en springform (ca. 22 cm) og drys med mel eller rasp. Kom dejen i.
  • 6 Bag kagen midt i ovnen i 60 minutter, så er den klæg i midten. Bag 10 minutter mere, hvis du vil have den gennembagt. Afkøl.
  • 7 Rist havregryn gyldne på en tør pande.  
  • 8 Rør skyr med sukker. Server et stykke kage med skyrcreme, blåbær og et drys havregryn. Kilde: Krydderiet 1, 2005
  • {{recipeDoneText}} Havre- og mandelkage serveret med blåbær og kvark

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier