Haps - Engelsk bøf med løg

Som hapser på buffeten eller som delikat natmad. Dryp eventuelt med lidt engelsk sovs lige før servering, eller sæt flasken på bordet.

Sådan gør du

  • 1 Kog kartoflerne med skræl og afkøl.
  • 2 Tag bøfferne ud af køleskabet, og krydr med salt og peber.
  • 3 Del fennikel i fire både og kom i letsaltet koldt vand i en gryde og skru op.
  • 4 Lad det småkoge i 8 minutter. Tag op og afdryp.
  • 5 Skær løg i helt tynde skiver og steg bløde i smør og olie.
  • 6 Pil kartoflerne og skær i cirka to centimeter tykke skiver.
  • 7 Skær fennikel i små stykker.
  • 8 Steg bøfferne et til to minutter på hver side i smør og olie.
  • 9 Skær hver bøf i cirka fem mundrette stykker.
  • 10 Anret bøfferne på kartoffelskiverne og top med bløde løg og fennikel.
  • 11 Pynt med urter og sæt en cocktailpind i hver.
  • 12 Server straks.
  • {{recipeDoneText}} Haps - Engelsk bøf med løg

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier