Hamburgerryg med grøntsager i kokosmælk

Dansk hamburgerryg møder asiatisk kogekunst i denne ret med gris og grøntsager i kokosmælk. 

Sådan gør du

  • 1 Læg nudlerne i en skål, og hæld kogende vand over.
  • 2 Lad stå, imens du laver maden.
  • 3 Eller kog nudlerne efter anvisning på emballagen.
  • 4 Skær kødet i strimler.
  • 5 Skær peberfrugter og forårsløg i mindre stykker.
  • 6 Svits kød og grøntsager i olie i en gryde.
  • 7 Hæld kokosmælk over sammen med spidskommen, og vend rundt med en ske.
  • 8 Kog op.
  • 9 Afdryp nudlerne, og vend i saucen.
  • 10 Server fra dybe tallerkener eller skåle.
  • {{recipeDoneText}} Hamburgerryg med grøntsager i kokosmælk

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier