Halve kolde kartofler med cremet topping

Perfekt både som forret, snack eller som et måltid i sig selv.

Sådan gør du

  • 1 Vask hænder.
  • 2 Skær de kolde kartofler i halve.
  • 3 Vask agurk, tomat og peberfrugt. Skær grøntsagerne i små tern. Fjern evt. kerner fra peberfrugten. Bland ternene til en salat. Smag til med salt og friskkværnet peber.
  • 4 Vælg en topping. Rør ingredienserne sammen og smag til med salt og friskkværnet peber. Sæt ca. 1 tsk. topping på hver halve kartoffel. Anret dem på en tallerken med de rå tern af grøntsager.
  • 5

    Cremet topping med flødeost og hvidløg

    Rør ingredienserne sammen og smag til med salt og friskkværnet peber
  • 6

    Cremet topping med karrymayo

    Rør ingredienserne sammen og smag til med salt og friskkværnet peber
  • 7

    Cremet topping med avocado og chili

    Rør ingredienserne sammen og smag til med salt og friskkværnet peber
  • {{recipeDoneText}} Halve kolde kartofler med cremet topping

Tip

Kog lidt ekstra kartofler til aftensmaden så de er klar når man kommer hjem næste eftermiddag. Kog kartofler: Vask kartoflerne fri for jord. Kom dem i en gryde og dæk dem med vand og 2 tsk. salt pr. liter kogevand. Kog dem i 15-20 minutter under låg. Tag en lille kniv og stik ned i kartoflerne. Hvis kniven slipper let, er de møre. Hæld kogevandet fra.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier