Hakket hjortebøf med hvedekerner, rå rødder og blåskimmel

Energiinformation

  • Energi 1616 kJ
  • Energi 385 kcal
  • Protein 31 g
  • Fedt 21 g
  • Kulhydrat 15 g
  • Kostfibre 5 g

Sådan gør du

  • 1 Rør farsen sammen med de kogte hvedekerner og timian, krydr med salt og peber. Del farsen i 4 og form til 4 faste kugler. Derefter klappes de flade og formes til hakkebøffer med en kniv. 
  • 2 Skræl og skær rodfrugter i tynde skiver på langs med mandolin eller kartoffelskræller, del rosenkål i blade, og vend rodfrugter og rosenkålsblade sammen med eddike, olivenolie, salt og peber. 
  • 3 Steg bøfferne af på en pande ved høj varme i 1 spsk. vegetabilsk olie, ca. 3 minutter på hver side. 
  • 4

    Anretning

    Anret bøfferne med en skive blåskimmelost, rodfrugtsalat og stegeskyen. Kan fint serveres med kogte kartofler og brød.
  • {{recipeDoneText}} Hakket hjortebøf med hvedekerner, rå rødder og blåskimmel

Tip

Man kunne fint servere denne ret med lidt yoghurt rørt op med hvidløg og krydderurter.

Opskriften er udviklet af