Hakkedreng med løvstikkesalsa og grillede kartofler

Sådan gør du

  • 1 Tænd grillen.
  • 2 Kom det hakkede kød i en skål og rør det sejt med salt.
  • 3 Tilsæt peber og form 4 lige store bøffer, sæt dem på køl.
  • 4 Kog kartoflerne med 1 spsk salt pr. liter vand i 10 minutter.
  • 5 Hæld kartoflerne i en si, så vandet kan løbe fra, overbrus kartoflerne med koldt vand.
  • 6 Når kartoflerne er kølet af sættes de på spyd, ikke for mange på hver, så knækker spyddet.
  • 7 Pensl kartoflerne med lidt olie og gril dem til de er gyldne og lidt sprukne, drys med salt og peber.
  • 8

    Salsa:

    Kom hasselnødder, hvidt brød, løvstikke, hvidløg, rapsolie og æbleeddike i en food processor og blend til det er en ensartet masse.
  • 9 Smag det til med salt, peber og sukker.
  • 10 Steg hakkebøfferne på en varm pande eller på grillen, 7-8 minutter på hver side, hvis bøfferne er 1½ cm tykke.
  • 11 Server bøffer og kartofler sammen med løvstikkesalsaen.
  • {{recipeDoneText}} Hakkedreng med løvstikkesalsa og grillede kartofler

Opskriften er udviklet af