Hakkebøffer med urter, rå rødbedesalat og peberrodssmør

Energiinformation

  • Energi 2892 kJ
  • Energi 688 kcal
  • Protein 30 g
  • Fedt 45 g
  • Kulhydrat 37 g
  • Kostfibre 4 g

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Snit løg og krydderurter fint, rør det sammen med kødet, krydr med salt og peber. Form til 4 bøffer. 
  • 2 Skræl og snit rødbederne i så tynde skiver som muligt evt. på et mandolinjern eller tyndskræller og kom det i isvand i 30 minutter. Kom dem derefter op i en sigte og dryp godt af for vand. 
  • 3 Hak peberrod og persille groft, bland det sammen med smørret og smag til med salt og peber. 
  • 4 Vend rødbederne sammen med babyspinat, kapers, olie og balsamico, smag til med salt og peber. 
  • 5 Steg bøfferne af på en varm pande i olie i ca. 3 minutter på hver side. 
  • 6

    Anretning

    Anret bøfferne med peberrodssmør, rødbedesalat og kartofler.
  • {{recipeDoneText}} Hakkebøffer med urter, rå rødbedesalat og peberrodssmør

Tip

Kan fint laves med hakket gris eller kylling.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier