Hakkebøffer med bløde løg

Sådan gør du

  • 1 Form kødet til 4 bøffer der er 2 cm tykke, og hak dem godt sammen.
  • 2 Drys salt og peber på.
  • 3 Skær løgene i tynde skiver og steg dem til de er bløde og gyldne.
  • 4 Tag løgene af panden og hold dem varme.
  • 5 Brun bøfferne 1 minut på hver side i varmt fedtstof.
  • 6 Skru ned for varmen og steg videre i 4-5 min. på hver side, til de er gennemstegte.
  • 7 Tag bøfferne af panden og hold dem varme.
  • 8 Hæld bouillon på panden, og lad den koge lidt ind.
  • 9 Smag til med salt og peber.
  • 10

    Servering:

    Server bøfferne med de bløde løg over sammen med skyen, kogte kartofler, rødbeder og grønsager.
  • {{recipeDoneText}} Hakkebøffer med bløde løg

Opskriften er udviklet af