Hakkebøf med tomat-melon-salat

Energiinformation

  • Energi pr. person 3013 Kj
  • Energi pr. person 720 Kcal
  • Protein 20 %
  • Kulhydrat 51 %
  • Fedt 29 %

Sådan gør du

  • 1

    Pensl bøfferne med olie og steg eller grill dem i 11-13 min. til de er gennemstegte.

     

  • 2

    Kog kartoflerne i 9 min., sluk for varmen, og lad dem stå på blusset og trække i det varme vand i yderligere 9 min. under låg, til de er møre. Hæld vandet fra, og lad kartoflerne dampe tørre.

  • 3

    Kom smør, hakket estragon, revet citronskal og salt ned i gryden til kartoflerne, og ryst forsigtigt rundt.

  • 4

    Bland tomater skåret i grove tern og vandmelon med hakket persille, citronsaft, salt og peber.

  • 5

    Server salaten til hakkebøfferne og urtekartoflerne.

  • {{recipeDoneText}} Hakkebøf med tomat-melon-salat

Opskriften er udviklet af