Hakkebøf med timian og perlebygsalat

Sådan gør du

  • 1 Kog perlebyg som anvist på pakken, men i æblemost/-juice og med sellerisalt.
  • 2 Skær fennikel i tern og vend den i den varme perlebyg.
  • 3 Varm en pande ved middel varme.
  • 4 Rist valnødder på panden, men hold øje - de skal kun lige få lidt farve.
  • 5 Hak dem groft.
  • 6 Vask citronen.
  • 7 Riv skallen fint og pres saften af.
  • 8 Bland med honning, olie og rosmarin.
  • 9 Skyl og skær æbler og hjertesalat i tern, vend det med dressing og perlebyg.
  • 10 Skyl og hak timian fint.
  • 11 Rør kød med timian og salt.
  • 12 Form 4 bøffer, 1½ cm tykke, krydr med peber.
  • 13 Varm olie på en pande ved god varme.
  • 14 Steg bøfferne 7-8 minutter på hver side, de skal være gennemstegte.
  • {{recipeDoneText}} Hakkebøf med timian og perlebygsalat

Opskriften er udviklet af