Hakkebøf med jordskokker med rucola og syltede rødbeder

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 6 g.
  • Kulhydrater 11 g.
  • Fedt 2 g.
  • Energifor./ pers 564 kcal
  • Fedtenergi 26 %

Sådan gør du

  • 1 Gør kartoflerne i stand, kog dem møre i letsaltet vand.
  • 2 Skyl, tør og hak persille, til drys over kartoflerne ved anretning.
  • 3 Skrub eller skræl jordskokkerne og skær dem fint, på et snittejern.
  • 4 Form 4 bøffer, hak dem med en kniv, krydr med salt og peber.
  • 5 Tænd ovnen på 200 grader.
  • 6 Anret bøfferne i 4 mini tærteforme, eller i et ovnfast fad. Anret skiver af jordskokker over. Pensl med rapsolie. Stil bøfferne i ovnen i 20 minutter, til jordskokkerne er gyldne i kanten.
  • 7 Skyl og slyng rucola tør.
  • 8 Dræn og skær rødbederne fint.
  • 9

    Anretning

    Anret rucola med bøf og rødbeder og persillekartoflerne ved siden af.
  • {{recipeDoneText}} Hakkebøf med jordskokker med rucola og syltede rødbeder

Opskriften er udviklet af