Hakkebøf i svøb med rucola og to slags rødbeder

Energiinformation

  • Protein 7 g.
  • Kulhydrater 10 g.
  • Fedt 3 g.
  • Energifor./ pers 485 kcal
  • Fedtenergi 33 %

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 200 grader.
  • 2 Skrub kartoflerne og skær dem i kvarte. Massér dem med lidt rapsolie, salt og peber. Læg dem i bradepanden på bagepapir og bag dem i ovnen i 35 minutter.
  • 3 Skræl rødbede og og skær den ultrafine skiver på et snittejern. Gnid skiverne med olie, på begge sider og giv dem et drys salt. Lad dem bage med i ovnen i 10 minutter. For større sprødhed, kan det gøres EFTER kartoflerne, som således holdes varme under et stykke alufolie. Tag rødbedechipsene ud og læg dem på fedtsugende papir.
  • 4 Skyl og slyng rucola tørt.
  • 5 Dræn og hak rødbederne.
  • 6 Form 4 hakkebøffer, hak dem med en kniv, krydr med salt og peber. Vikl bacon omkring og fæstn dem med en kødnål eller en træpind. Steg dem i olivenolie, først ved høj varme på begge sider, og færdige, ved middelvarme 5-6 minutter på begge sider.
  • 7

    Anretning

    Anret bøffen med syltet rødbede og rucola med rodchips. Og kartoflerne ved siden af. OBS: Den rå rødbede er en efterårsvare og fås derfor ikke hele året rundt.
  • {{recipeDoneText}} Hakkebøf i svøb med rucola og to slags rødbeder

Opskriften er udviklet af