Gullaschsuppe med rodurter
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Oksekødet svitses i fedtstoffet.
  • 2 Løg og hvidløg pilles og hakkes.
  • 3 Løgene svitses med i nogle minutter.
  • 4 Flåede tomater, bouillon, laurbærblad og krydderier tilsættes.
  • 5 Suppen koger i ca. 20 min.
  • 6 Pastinak, selleri og gulerødder skrælles og skæres i tern eller skiver.
  • 7 Grønsagerne tilsættes, og suppen koger yderligere i ca. 10 min.
  • 8 Suppen smages til.
  • 9

    Servering

    Gullaschsuppe med rodurter kan drysses med hakket persille og serveres med brød til.
  • {{recipeDoneText}} Gullaschsuppe med rodurter

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier