Gullaschsuppe med rodurter
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Oksekødet svitses i fedtstoffet.
  • 2 Løg og hvidløg pilles og hakkes.
  • 3 Løgene svitses med i nogle minutter.
  • 4 Flåede tomater, bouillon, laurbærblad og krydderier tilsættes.
  • 5 Suppen koger i ca. 20 min.
  • 6 Pastinak, selleri og gulerødder skrælles og skæres i tern eller skiver.
  • 7 Grønsagerne tilsættes, og suppen koger yderligere i ca. 10 min.
  • 8 Suppen smages til.
  • Så er det spisetid! Gullaschsuppe med rodurter

Tip

Servering: Gullaschsuppe med rodurter kan drysses med hakket persille og serveres med brød til.

Opskriften er udviklet af