Gulerodssuppe med ingefær og sprøde brødcroutoner

Sådan gør du

  • 1 Rist alle krydderier et par minutter på en tør pande.
  • 2 Varm olien i en gryde og sauter løg, ingefær, gulerødder og linser heri, tilsæt krydderierne samt bouillon og lad det hele snurre under låg en god halv times tid, til gulerødderne er møre og linserne kogt ud.
  • 3 Blend og smag suppen til med salt og peber, spæd evt med yderligere bouillon til den ønskede konsistens.
  • 4

    Servering

    Server suppen med yoghurt, kryddergrønt og croutoner.
  • 5

    Croutoner

    Riv eller skær brødet i grove stykker, vend dem i lidt olie, drys salt på og bred dem på en plade med bagepapir.
  • 6 Rist croutoner gyldne og sprøde i ovnen ved 225°, vend i dem undervejs.
  • 7 Afkøl og opbevar dem i et tætsluttende glas eller dåse til brug.
  • {{recipeDoneText}} Gulerodssuppe med ingefær og sprøde brødcroutoner

Tip

Er du ikke til koriander og spidskommen kan disse udelades.

Opskriften er udviklet af