Gulerodskage
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 4 g.
  • Kulhydrater 40 g.
  • Fedt 4 g.
  • Energifor./ pers 233 kcal
  • Fedtenergi 18 %
  • 1

    Beskrivelse

    Tænd ovnen på 175 grader.

  • 2

    Pisk sukker, honning og æg.

  • 3

    Rør kærnemælk, olie, vaniljekorn, kanel og gulerødder i.

  • 4

    Bland mel, bagepulver og salt og rør det i dejen.

  • 5

    Smør en bageform med rapsolie, eller beklæd den med bagepapir og fyld dejen i formen.

  • 6

    Bag kagen i en time. Stik en strikkepind ned i kagen og træk den tilbage, er der dej på pinden, skal kagen have lidt mere, omvendt – er pinden ren, er kagen færdig.

  • Så er det spisetid! Gulerodskage

Opskriften er udviklet af