Gulerodskage
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 4 g.
  • Kulhydrater 40 g.
  • Fedt 4 g.
  • Energifor./ pers 233 kcal
  • Fedtenergi 18 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Tænd ovnen på 175 grader.
  • 2 Pisk sukker, honning og æg.
  • 3 Rør kærnemælk, olie, vaniljekorn, kanel og gulerødder i.
  • 4 Bland mel, bagepulver og salt og rør det i dejen.
  • 5 Smør en bageform med rapsolie, eller beklæd den med bagepapir og fyld dejen i formen.
  • 6 Bag kagen i en time. Stik en strikkepind ned i kagen og træk den tilbage, er der dej på pinden, skal kagen have lidt mere, omvendt – er pinden ren, er kagen færdig.
  • {{recipeDoneText}} Gulerodskage

Opskriften er udviklet af