Gule ærter med gode pølser og sennep

Det er herligt med flere valgmuligheder. Dagens valg står mellem selv at koge de gule ærter og at købe Irmas færdig- lavede.

Sådan gør du

  • 1 Skær løg og gulerødder i små stykker, og kom dem i en gryde sammen med ærter, bouillon og estragon. 
  • 2 Lad retten simre under låg i ca. 45 minutter. Smag til med salt og peber. Eller gennemvarm retten efter anvisning, hvis du valgte Irmas færdiglavede gule ærter. 
  • 3 Skær chorizopølserne lige over og kålpølserne i tre stykker. Steg dem i smør på en pande, til de er godt sprøde. 
  • 4 Kom retten i tallerkenen, anret med sennep på kanten og server med pølser og evt. en stilk timian. Kilde: Krydderiet 1, 2005
  • {{recipeDoneText}} Gule ærter med gode pølser og sennep

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier