Grydestegt kylling med krydderurter

Sådan gør du

  • 1 Fyld kyllingen med krydderurter og luk den til med en kødnål.
  • 2 Brun den på alle sider i olie i en stegegryde, krydr med salt og peber og tag kyllingen op.
  • 3 Hak løget og svits det i gryden.
  • 4 Tilsæt tomater skåret i tern, laurbærblad og suppen.
  • 5 Kog op og læg kyllingen i gryden.
  • 6 Lad kyllingen stege ca. 1 time under tætsluttet låg, til den er mør.
  • 7

    Tjek at den er gennemstegt (centrumtemperatur 75 grader). Tag kyllingen op.

  • 8 Skum kogelagen for fedt.
  • 9 Parter kyllingen og læg den i et dybt fad.
  • 10 Hæld kogelagen over.
  • 11

    Serveres med kartofler eller pasta og f.eks. courgettesalat.

    Courgettesalat: Høvl de skyllede courgetter i tynde skiver på langs - brug kartoffelskrælleren.

  • 12 Kom dem straks efter i iskoldt vand og lad dem ligge heri 1 times tid.
  • 13 Tag dem op og tør dem i køkkenrulle.
  • 14 Bland dem med skivede forårsløg og krydderurter.
  • 15 Pisk marinaden sammen og hæld den over.
  • {{recipeDoneText}} Grydestegt kylling med krydderurter

Opskriften er udviklet af