Grydekylling med jordnøddesmør

Jordnødder smager fyldigt og mætter godt. Kominér de fede nødder med kylling og ris, og du får en fuldendt ret med masser af smag.

Sådan gør du

  • 1 Rens kyllingen og dup den tør med køkkenrulle
  • 2 Skær i 6- 8 stykker
  • 3 Hak løgene groft.Svits kyllingestykkerne godt i lidt olie i en stor stegegryde
  • 4 Kom løg i gryden og svits også dem.Rør jordnøddesmør ud i noget af vandet og kom i gryden sammen med resten af vandet.Lad det hele koge op og simre 5 minutter
  • 5 Rør nu risen og salt og peber i og vend rundt.Krydr med salt og peber
  • 6 Lad retten simre under låg i ca. 15 minutter indtil risen er færdig
  • 7 Server med et drys jordnødder og basilikum.
  • {{recipeDoneText}} Grydekylling med jordnøddesmør

Opskriften er udviklet af