Grove små citronmuffins med blå birkes og ingefær

Skønne små citronmuffins med god balance mellem det søde, sure og det friske.

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  • 2 Sigt fuldkornshvedemel og hvedemel i en skål.
  • 3 Skyl citronerne og riv skallen på den fine side af rivejernet.
  • 4 Skæl ingefær og riv den på rivejernet til du har 2 spsk.
  • 5 Tilsæt brun farin, blå birkes, skal af citronerne og ingefær.
  • 6 Bland skyr, æg og mælk i en anden skål.
  • 7 Bland de tørre og våde ingredienser sammen, og tilsæt græskarkerner. Rør ikke for længe.
  • 8 Dejen er meget lind.
  • 9 Hæld massen i en sprøjtepose, så er den nemmere at styre.
  • 10 Kom dejen i muffinsforme.
  • 11 Bag muffins i ca. 15 minutter til de er færdige. Tjek med en spids lille kniv. Der må ikke sidde dej på kniven.
  • 12 Server en eller to muffins, afhængig af størrelse, til hver person
  • {{recipeDoneText}} Grove små citronmuffins med blå birkes og ingefær

Tip

Hemmeligheden bag den vellykkede citronmuffin er her, at processen skal går hurtigt.

Opskriften er udviklet af