Grov pickles med peberfugt og majs

Pickles er en favorit til kødpålæg, frikadeller og den hjemmerørte remoulade. Vi laver pickles med peberfrugt og majs. 

Sådan gør du

  • 1 Skær peberfrugterne i mindre stykker og kom i en skål.
  • 2 Bland majsen med peberfrugterne.
  • 3 Hæld rigeligt med kogende, letsaltet vand over grøntsagerne og lad stå i 20 minutter.
  • 4 Kom eddike, sukker og hvedemel i en gryde, og pisk jævnt.
  • 5 Sæt gryden på varmen og lad saucen koge tyk i 5 minutter under omrøring.
  • 6 Kom evt. lidt mere vand i saucen.
  • 7 Afdryp grøntsagerne og vend i jævningen sammen med krydderurter.
  • 8 Kog sammen 1-2 minutter under omrøring.
  • 9

    Smag til med salt, kom pickles i glas med låg og opbevar i køleskab.

  • {{recipeDoneText}} Grov pickles med peberfugt og majs

Opskriften er udviklet af