Grøntsagspakker med yoghurtdip

Grøntsagspakker med yoghurtdip

Spændende brødpakker fyldt med sunde grøntsager. Grøntsagspakkerne kan også spises kolde og er derfor en god alternativ madpakke dagen derpå.
Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Vask hænder.
  • 2 Mål alle varer af.
  • 3 Dej: Bland alle ingredienserne til dejen i en skål.
  • 4 Ælt dejen godt evt. på en røremaskine.
  • 5 Kom dejen i en madplastikpose eller pak i husholdningsfilm, og lad dejen hvile i ca. 1 time.
  • 6 Fyld: Skræl kartoflerne og kog dem ca. 10 minutter i en rummelig gryde med vand.
  • 7 Skræl gulerod og persillerod. Skær roden af dem. Kog dem med kartoflerne 10 minutter. Hæld kogevandet fra.
  • 8 Skær kogte kartofler, gulerod og persillerod i mindre stykker.
  • 9 Bland dem med olie, karry og ærter. Krydr med salt.
  • 10 Læg bagepapir på bageplade.
  • 11 Tænd ovnen på 225 grader.
  • 12 Pakker: Del dejen i 15 stykker.
  • 13 Rul hvert stykke dej tyndt ud med en kagerulle til en cirkel med diameter på ca. 20 cm.
  • 14 Fordel fyldet på den ene halvdel af dej-cirklerne.
  • 15 Slå et æg ud i en kop og pisk det sammen med en gaffel.
  • 16 Pensl dejen i kanten og fold den anden halvdel hen over fyldet.
  • 17 Tryk kanterne sammen med en gaffel.
  • 18 Læg pakkerne på bagepladen.
  • 19 Sæt bagepladen i midten af ovnen, og bag pakkerne ca. 15 min. til de er gyldne.
  • 20 Til yoghurtdip: Pil og knus hvidløg.
  • 21 Rør yoghurt med hvidløg.
  • 22 Skyl persillen i koldt vand, og lad den dryppe godt af.
  • 23 Hak persillen og rør den I dippen.
  • 24 Krydr med salt og peber.
  • 25 Lad dippen stå koldt ca. 30 minutter, så den får mere smag.
  • 26 Spis grøntsagspakkerne varme eller kolde med yoghurtdip.
  • {{recipeDoneText}} Grøntsagspakker med yoghurtdip

Opskriften er udviklet af