Lækre, sprøde kålchips som er smukke på bordet og falder i både de store og små mundes smag.

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 165 / 150 grader varmluft.
  • 2 Bland kålbladene med olie med hænderne, så olien bliver nærmest masseret ind i kålbladene. Læg bladene på en bageplade beklædt med bagepapir og drys med de ønskede krydderier. Det er vigtigt, at de ligger bredt godt ud og ikke i flere lag)
  • 3 Lad bladene tørre i ovnen i 15-20 min. til de let gyldne og tørre. Smag dig frem!
  • 4 Drys bladene med rigelig salt og lad dem køle ned.
  • {{recipeDoneText}} Grøntsagschips

Tip

Bruger du rodfrugter i stedet for så skær dem i meget tynde skiver og giv dem ca. 30-45 minutter i ovnen. Hvis de bliver for brune skrues ned til 100 grader.

Opskriften er udviklet af