Grønskalsmuslinger i hvidløgssauce og papayasalsa

Store velsmagende muslinger, mild hvidløgssauce og frisk, lidt syrlig salsa. Så går tingene op i en højere enhed. Server med masser af godt dyppebrød. Der bør ikke gå en eneste dråbe til spilde.

Sådan gør du

  • 1 Skær hvidløgene i tynde skiver, og svits dem i smør, uden at de tager farve.
  • 2 Hæld hvidvin, bouillon og fløde på, og lad simre 10 minutter. Kom muslingerne med skal i, kog op og sluk for varmen.  
  • 3 Skær papaya og tomater i små tern, og bland dem i en skål.
  • 4 Vend med citron og olie, og smag til med lidt salt, sukker og lidt peber. 
  • 5 Fordel muslingerne i fire skåle eller dybe tallerkener.
  • 6 Hæld saucen over, og pynt af med salsa og oregano. Husk brød og mange servietter! Kilde: Irma krydderiet 2, 2004
  • {{recipeDoneText}} Grønskalsmuslinger i hvidløgssauce og papayasalsa

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier