Grønne karbonader med porrer og kartofler i fad

Sådan gør du

  • 1 Stil bønnerne til optøning.ognbsp;Tænd ovnen på 200 grader.Skær porrerne i tynde ringe og kartoflerne i tynde skiver.Rør lidt af mælken og melet sammen i en gryde.Tilsæt resten af mælken og bring det i kog under omrøring.Tilsæt porrer og kartofler og giv det et opkog.Rør i gryden, så det ikke brænder på.Krydr med salt og peber og fordel det i et ovnfast fad.Sæt fadet i ovnen ca. 30 minutter til kartoflerne er møre.Hak bønnerne groft, evt. i en hurtighakker, og rør dem sammen med kødet, salt, peber og evt. knust hvidløg.Form 5 karbonader og vend dem i mel.Varm fedtstoffet på en pande ved god varme.Brun karbonaderne i 2 minutter på hver side.Skru ned til middel varme og steg dem færdige 4-5 minutter på hver side.Eller stil dem i ovnen ca. 10 minutter.Til spædbarnet 7-9 måneder.
  • 2 Mos porrer og kartofler i en hurtighakker, og tilsæt 1 tsk olie.ognbsp;Skær en karbonade ud i små stykker uden stegeskorpe.Til barnet over 12 måneder.
  • 3 strongoggt;Skær porrer, kartofler og karbonade ud i små stykker og anret dem hver for sig.ognbsp;ognbsp;.
  • {{recipeDoneText}} Grønne karbonader med porrer og kartofler i fad

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier