Grøn salat med rodchips

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 1 g.
  • Kulhydrater 9 g.
  • Fedt 8 g.
  • Energifor./ pers 166 kcal
  • Fedtenergi 66 %

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 200 grader.
  • 2 Skræl rødderne og skær dem i ultrafine skiver på juliennejern eller mandolin.
  • 3 Læg skiverne på bagepapir på bageplade, pensl dem med olie og giv dem et let drys salt, vend dem og gør det samme på den anden side. Bag rodskiverne i 10 minutter, vend dem og bag dem et par minutter til. Indtil de er gyldne. Læg rodskiverne på et stykke fedtsugende papir.
  • 4 Skyl og slyng salatbladene tørre.
  • 5

    Anretning

    Anret salaten med rodskiverne og dryp med ganske lidt rapsolie og citron. Kværn sort peber over.
  • {{recipeDoneText}} Grøn salat med rodchips

Opskriften er udviklet af