Grillstegte skinkespid med pesto og grill-tomater

Sådan gør du

  • 1 Tænd for grillen. Læg spiddene i koldt vand.
  • 2 Kog kartoflerne hvis de ikke er kogte.
  • 3 Rør kvark eller et andet surmælks-produkt med sennep og smag til med salt og peber.
  • 4 Vend kartofler i skiver og fintsnittet forårsløg i. Gem lidt grønt forårsløg til pynt.ognbsp; Dup kødet tørt med køkkenrulle.
  • 5 Krydr med salt og peber.
  • 6 Sæt skinketernene på spid og steg dem på grill eller steg ternene hver for sig på en grillpande ca. 2 minutter på hver side - ca. 10 minutter i alt.
  • 7 Ternene fra grillpanden sættes på spid.
  • 8 Pensl med pesto.Halver tomaterne, krydr med salt og peber og steg dem på grillen eller grillpanden.
  • {{recipeDoneText}} Grillstegte skinkespid med pesto og grill-tomater

Opskriften er udviklet af