Grillstegte bovsteaks med blomme-rabarbersalsa

Sådan gør du

  • 1 Kog risene med bouillon.
  • 2 Klip purløg i risene, lige før servering.
  • 3 Hak rødløget meget fint.
  • 4 Kom det i en gryde med olie og vineddike.
  • 5 Kog uden låg til eddiken er kogt ned til 2 spsk.
  • 6 Skær blommerne i både.
  • 7 Skær rabarberstilkene i 5 cm tændstiktynde stænger.
  • 8 Kom blommer og rabarber i gryden og drys sukker på.
  • 9 Opvarm under forsigtig omrøring, til sukkeret er smeltet ca. 1 minut.
  • 10 Tag gryden fra varmen og lad salsaen trække i 10 minutter.
  • 11 Smag til med salt og peber.
  • 12 Dup bovsteakene tørre med køkkenrulle.
  • 13 Drys med provencekrydderi, salt og peber på begge sider.
  • 14 Grill dem i 7-8 minutter på hver side afhængig af kødets tykkelse.
  • 15 I stedet for grill kan kødet steges på grillpande/almindelig pande i ca. 6 minutter på hver side.
  • {{recipeDoneText}} Grillstegte bovsteaks med blomme-rabarbersalsa

Opskriften er udviklet af