Grillstegt skinkemignon med sur-sød peberfrugt

Sådan gør du

  • 1 Bed evt. slagteren om at flække mignonen eller skær den godt halvt igennem på den lange led - bred den ud, så der dannes en firkant. oglt;
  • 2 Marinade: bland marinaden af olie, strimlet citronskal, finthakket hvidløg, salt, peber, rosmarinstilke og fint knust enebær.
  • 3 Læg kødet i marinaden og lad det marinere i køleskab mindst 30 minutter - gerne længere.
  • 4 Dog højst et døgn. Vend kødet af og til.
  • 5 Sur-sød peberfrugt: hak løg og hvidløg fint og svits dem i smør i en gryde.
  • 6 Tilsæt peberfrugter og tomater skåret i tern samt vineddike og sukker.
  • 7 Kog ca. 20 minutter uden låg.
  • 8 Smag til og tilsæt hakket basilikum.
  • 9 Kartofler: pak kartoflerne i smurt stanniol i portionsanretninger med en klat smør, timian og salt.
  • 10 Grilles ca. 25 minutter til de er møre.ognbsp;
  • 11 Grill mignonen 10-15 minutter i alt.
  • 12 Vend den jævnligt.
  • 13 Skær kødet i tynde skiver.
  • {{recipeDoneText}} Grillstegt skinkemignon med sur-sød peberfrugt

Opskriften er udviklet af