Grillspyd med torsk og rejer

Energiinformation

  • Energi pr. person 2510 Kj
  • Energi pr. person 600 Kcal
  • Protein 21 %
  • Kulhydrat 53 %
  • Fedt 26 %

Sådan gør du

  • 1 Kog kartoflerne møre.
  • 2 Læg træspyddene i en skål med koldt vand.
  • 3 Skær torsken i 2 cm store tern.
  • 4 Giv tigerrejerne et lille snit på langs, og fjern den sorte tarm.
  • 5 Rør en marinade af olivenolie, limesaft og presset hvidløg.
  • 6 Vend torsk og rejer med marinaden, krydr med friskkværnet peber, og sæt skiftevis rejer og torsk på træspyddene. Grill spyddene 2-3 min. på hver side eller steg dem i oven i 10-12 min. ved 200°.
  • 7 Rør soja, finthakket chili, limesaft og honning sammen til en dip. 
  • 8 Blancher ærterne i spilkogende vand i ca. 30 sek., kom dem direkte over i et dørslag, og overhæld dem med koldt vand. 
  • 9 Rens radiserne, skær gulerod og agurk i stave. 
  • 10 Server grillspyddene og soja-dippen.
  • {{recipeDoneText}} Grillspyd med torsk og rejer

Tip

Servér evt. med et fuldkornsbrød til.

Opskriften er udviklet af