Grillspyd med lun ananaschutney

Ananas er gul og rund som solen selv. Og den syrligtsøde frugt giver smukt modspil til svinekødet.

Sådan gør du

  • 1 Skær løgene i både og svits i olie. Skær ananas i tynde skiver og svits med. Drys karry over og vend.
  • 2 Tilføj eddike, sukker og rosiner og vend. Lad simre i få minutter til det har konsistens som chutney.
  • 3 Skær mørbraden over på den korte led. Flæk nu hver del på langs i 2 eller 4 lange ”pølser”.
  • 4 Sæt kødet på spyd, drys med salt og peber og kom lidt olie på. Grillsteg kødet i alt ca. 10 minutter.
  • 5 Skær courgetterne i lange både og lad dem småkoge i letsaltet vand i 3 minutter.
  • 6 Tilbered couscous efter anvisning på pakken. Lav en bund af courgette og couscous og fordel kød og lun chutney ovenpå.  
  • 7 Kilde: Krydderiet 1, 2007
  • {{recipeDoneText}} Grillspyd med lun ananaschutney

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier