Grillpølse med knuste kartofler, forårsløg, squash og skyrcreme med hvidløg

Energiinformation

  • Protein 4.2 g.
  • Kulhydrater 8.4 g.
  • Fedt 5.4 g.
  • Energifor./ pers 580 kcal
  • Fedtenergi 49 %

Sådan gør du

  • 1 Skrub kartoflerne og kog dem godt møre i letsaltet vand. 
  • 2 Rør skyr med presset hvidløg, meget finthakket purløg og smag til med salt og peber. 
  • 3 Skær squash på langs, fjern kernerne med en teske. 
  • 4 Skær kødet i stave. 
  • 5 Gør forårsløgene i stand. 
  • 6 Gnid grøntsagerne med olivenolie. 
  • 7 Grill pølser og grøntsager. 
  • 8

    Anretning

    Ved anretning, knuses kartoflerne og gives et let drys salt og ganske let dryp med rapsolie, og de anrettes til pølser, det grønne og cremen.
  • {{recipeDoneText}} Grillpølse med knuste kartofler, forårsløg, squash og skyrcreme med hvidløg

Opskriften er udviklet af