Grillkoteletter med sprøde, marinerede grøntsager

Sådan gør du

  • 1 Marinerede grøntsager: kog bouillon, vin, olie, eddike, persille og krydderier til grøntsagsmarinaden i 5 minutter.
  • 2 Si marinaden, hæld den tilbage i gryden, og smag den til med salt.
  • 3 Skær løgene i både. Skær gulerødderne i stave.
  • 4 Skær svampene i kvarte.
  • 5 Kog løg og gulerødder i 5 minutter i marinaden.
  • 6 Tilsæt svampene, og lad det hele koge i endnu 3 minutter under omrøring.
  • 7 Hæld salaten i en skål, afkøl den, og lad den stå i køleskabet evt. til næste dag. Grillmarinade: kog 1 dl vand, salt, citronsaft og timian sammen til en grillmarinade.
  • 8 Grill koteletterne ca. 5 minutter på hver side.
  • 9 Vend dem 2-3 gange under stegningen, og pensl hver gang med grillmarinaden.
  • 10 ognbsp; Lun brødene på grillen ved siden af koteletterne. Servér de grillede koteletter med de marinerede grøntsager og brød.
  • {{recipeDoneText}} Grillkoteletter med sprøde, marinerede grøntsager

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier