Grillet svinekotelet med grøntsagscouscous

Sådan gør du

  • 1 Rør marinaden sammen af finthakket ingefær og hvidløg, olie, krydderier og saft af en lime eller ½ citron.
  • 2 Hæld marinaden over kødet og vend det.
  • 3 Lad det marinere mindst 15 minutter og højst ½ døgn i køleskab.
  • 4 Grill koteletterne ca. 4 minutter på hver side, ca. 8 minutter i alt.Gulerødder, blegselleri, peberfrugt og evt. chili skæres i små tern.
  • 5 Vandet til couscous koges og grøntsagerne koges heri et par minutter før couscous tilsættes og koges - se kogetiden på emballagen.
  • 6 Gryden tages af kogepladen og olien røres i. Smag til med salt og peber.
  • 7 Lad det evt. afkøle.
  • 8 Ved servering vendes friskhakket koriander i.ognbsp;
  • {{recipeDoneText}} Grillet svinekotelet med grøntsagscouscous

Opskriften er udviklet af