Grillet spidskål og øko oksepølser

Sådan gør du

  • 1 Pølserne skal grilles først hård varme og så ellers middel, indtil de er, som du gerne vil have dem.  
  • 2 Kom hele snackpebre på grillen.  
  • 3 Det halve kålhoved krydres med salt og grilles i 5 minutter. Herefter deles den grillede halvdel i fire dele.  
  • 4 Agurk skæres i tykke skiver og grilles 2-3 min.  
  • 5 Ketchup blandes med friske og delte tomater, finthakkede drueagurker og evt. friske krydderurter, hvis du har lyst. Det krydres med salt og peber.  
  • 6 Skær de grillede agurker i mindre stykker og kom dem i en skål, hvori du også blander finthakkede krydderurter i sammen med strimlet grillet snackpeber, lidt olivenolie og lidt citronsaft.
  • 7 Så er du klar til at spise pølser med masser af friske grøntsager.
  • {{recipeDoneText}} Grillet spidskål og øko oksepølser

Opskriften er udviklet af