Grillede thai-burgere med ananas-relish

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Tænd grillen. Pisk karrypastaen med 1 spsk vand.
  • 2 Rør kødet med karrypasta, finthakkede forårsløg og 3 spsk hakkede krydderurter og salt.
  • 3 Del farsen i 4 kugler og form dem til bøffer.
  • 4 Pensl kødet med olie.
  • 5 Hak ananasen groft og 1 spsk krydderurter fint.
  • 6 Skær forårsløget fint.
  • 7 Bland ananas, krydderurter, forårsløg og 1 tsk limesaft.
  • 8 Snit spidskålen fint og hak peanuts groft.
  • 9 Bland spidskål, peanuts og bønnespirer.
  • 10 Pisk 2 spsk limesaft, rød karrypasta og olie sammen og vend dressingen i salaten.
  • 11 Smag til med salt og peber.
  • 12 Grill bøfferne ca. 4 minutter på hver side.
  • 13 Lun brødet på grillen.
  • {{recipeDoneText}} Grillede thai-burgere med ananas-relish

Opskriften er udviklet af