Grillede ribben med saltkogte kartofler og cremede ærter og majs

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 7 g.
  • Kulhydrater 9.9 g.
  • Fedt 7.1 g.
  • Energifor./ pers 746 kcal
  • Fedtenergi 49 %

Sådan gør du

  • 1

    Skrub kartoflerne og kom dem i en gryde med en stor diameter, kom vand ved, så det dækker kartoflerne halvt. Kom ca. 1 dl salt ved. Vandet skal smage som havvand. 

  • 2

    Kog nu kartoflerne – ca. 15 minutter - uden låg, til vandet helt eller delvist er fordampet. 

  • 3

    Vælg majskerner fra dåse eller kog kolber (7 min.) og skær kernerne fra, eller vælg frosne. 

  • 4

    Vælg friskbælgede ærter eller frosne. Vælges frosne, lægges disse i en skål, der dryppes med lidt rapsolie og drysset let med salt, hæld kogende vand over, lad det stå i et par minutter, hæld vandet fra og lad majs og ærter afdryppe i sigte. 

  • 5

    Skyl og slyng salaterne tørre.

  • 6

    Rør skyr og smag til med salt, peber, presset hvidløg og citronsaft. 

  • 7

    Vend ærter og majs i cremen.

  • 8

    Grill ribbenene og anret disse med cremede majs og ærter og saltkogte kartofler.

  • {{recipeDoneText}} Grillede ribben med saltkogte kartofler og cremede ærter og majs

Opskriften er udviklet af