Grillede kalvekoteletter med rygeostcreme

Grillede kalvekoteletter med rygeostcreme

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1

    Rør rygeost, creme fraiche, sennep, purløg, hakket rødløg, salt og peber sammen.

  • 2

    Læg majskolben hel med blade på grillen og grill den ca. 10 min.

  • 3 Lad den afkøle, skær den i tykke skiver og sæt dem skiftevis med radiser på spydene.
  • 4 Lun honningen i en lille kasserolle og rør timian i.
  • 5 Pensl spydene og grill dem 2 - 3 min. ved middel varme.
  • 6 Kog kartoflerne møre og vend dem med smør og spinat samt salt og peber.
  • 7 Grill kalvekoteletterne 2 - 3 min. på hver side, lad dem trække et par minutter og server dem med rygeostcreme, kartofler og majsspyd.
  • {{recipeDoneText}} Grillede kalvekoteletter med rygeostcreme

Opskriften er udviklet af