Grillede kalvekoteletter med rygeostcreme

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Rør rygeost, creme fraiche, sennep, purløg, hakket rødløg, salt og peber sammen. Læg majskolben hel med blade på grillen og grill den ca. 10 min.
  • 2 Lad den afkøle, skær den i tykke skiver og sæt dem skiftevis med radiser på spydene.
  • 3 Lun honningen i en lille kasserolle og rør timian i.
  • 4 Pensl spydene og grill dem 2 - 3 min. ved middel varme.
  • 5 Kog kartoflerne møre og vend dem med smør og spinat samt salt og peber.
  • 6 Grill kalvekoteletterne 2 - 3 min. på hver side, lad dem trække et par minutter og server dem med rygeostcreme, kartofler og majsspyd.
  • Så er det spisetid! Grillede kalvekoteletter med rygeostcreme

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier