Grill tærte med abrikos og hindbær med et hint af lakrids

Grill tærte med abrikos og hindbær med et hint af lakrids

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi pr. person 2322 Kj
  • Energi pr. person 552 Kcal
  • Protein 6 %
  • Kulhydrat 57 %
  • Fedt 37 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Lad smørret få stuetemperatur. Arbejd smør og mel sammen med hænderne. Tilsæt sukker og salt. Saml dejen med et æg.
  • 2 Kom film omkring og lad dejen stå en time i køleskabet.  
  • 3 Rul dejen tyndt og kom den i en smurt tærteform. 
  • 4 Kom kvarte abrikoser og hindbær på. 
  • 5 Strø med 1 spsk. flormelis og lakridspulver. 
  • 6 Bag tærten cirka 40 minutter ved 160 til 180 grader, indirekte varme. Du kan se, at den er klar, når bunden har taget farve og bærrene er møre. 
  • 7 Strø flormelis over når den er kølet til pynt og server med skyr eller cremefraiche.
  • {{recipeDoneText}} Grill tærte med abrikos og hindbær med et hint af lakrids

Tip

Både søde og salte tærter kan grilles. Her er et friskt bud og hvis du ikke vil bruge dine tærteforme på grillen, kan du sagtens vælge at bruge en foliebakke til at grille tærten i.

Hvis du griller denne tærte, er det ekstra vigtigt, at du husker dét med den indirekte varme. Ellers kan du naturligvis også bage tærten i ovnen. Den smager fantastisk på begge måder.

Opskriften er udviklet af