Gratineret tomat og tomatsalat

Sådan gør du

  • 1 Til 2 voksne og 2 børn:
  • 2 Tænd ovnen på 185 grader.
  • 3 Skær toppen af tomaterne og grav kødet og kernerne ud med en ske.
  • 4 Top, kød og kerner kasseres.
  • 5 Rist squash og løg i olivenolie i 3-4 min.
  • 6 Afkøl det og bland med parmesan, rosmarin, salt og peber.
  • 7 Kom squashfyldet i tomaterne, drys med rasp og bag dem i ovnen i 20 min.
  • 8 Salaten skylles. Baconskiverne steges sprøde på en pande.
  • 9 Tomaterne halveres og marineres med olivenolie og æbleeddike.
  • 10 Bland tomaterne med bacon og rucola salat.
  • {{recipeDoneText}} Gratineret tomat og tomatsalat

Tip

Servér de 2 slags tomater som tilbehør til fx stegte nakkekoteletter eller grillet oksekød. Eller servér dem som en selvstændig ret med kogte ris eller groft brød

Opskriften er udviklet af