En lækker appetitvækker med smeltet ost og svampe, som hurtigt og nemt kan trylles fremtil sultne gæster. 

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Kog pastaerne efter anvisning på emballagen og afdryp.
  • 2

    Hak svampe og løg fint og kom det i en skål.

  • 3 Rør hvidløg, flødeost og ca. halvdelen af parmesanosten i blandingen.
  • 4 Smag til med salt og peber.
  • 5 Sæt de kogte pastaer på et bagepapir på en bageplade.
  • 6 Kom lidt fyld i hver pasta og drys lidt ost over.
  • 7 Gratiner under ovnens grill indtil osten smelter, ca. 5 minutter.
  • 8 Pynt med krydderurter og server varme eller lune.
  • Så er det spisetid! Gratinerede pasta fyldt med svampe

Opskriften er udviklet af