Gratinerede østers a la Rockefeller

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 225 grader.  
  • 2 Åbn østers og hæld væden fra. Løsn østersen og lad den blive i skallen.   
  • 3 Sæt skallerne på en bradepande eller ildfast fad. 
  • 4 Hak løg helt fint og svits hurtigt i lidt smør. 
  • 5 Kom fløde og pastis heri og lad simre sammen i 3-5 minutter. Kom spinat i og lad den falde sammen. 
  • 6 Kom fyldet i hver skal og pynt med osten. 
  • 7 Gratiner, indtil osten (fx Gruyère) er smeltet og let gylden. Kig efter 5 minutter. Tag ud og server med en gaffel.  
  • 8 Tip: Ved at opvarme østers til 75 grader undgår du helt risikoen for bakterier og virus.
  • {{recipeDoneText}} Gratinerede østers a la Rockefeller

Opskriften er udviklet af