Gratin med sølvbede og søde kartofler og ovnstegt kylling

Bag gratiner i små forme, og server dem ved siden af den ovnstegte kylling

Sådan gør du

  • 1  Sæt ovnen på 200 grader varmluft.  
  • 2 Læg kyllingen på bagepapir i en ildfast form. Kom persille og citron i både samt salt og peber i kyllingen. Krydr skindet med salt og peber og dryp med olie. Steg den i ovnen i cirka 1 time.  
  • 3 Til gratinen kan du bruge 4 portionsforme eller en større gratinform.  
  • 4 Skræl kartoflerne, og skær dem i skiver. Skær bunden fra sølvbeden, og skær den i mindre stykker. Prop dem ned i de smurte ildfaste forme, og krydr med salt og peber. Hæld fløde og bouillon herpå.  
  • 5 Sæt formene ind i ovnen i cirka 35 minutter.   
  • 6 Server gerne kylling og gratin med en salat eller haricots verts.   
  • {{recipeDoneText}} Gratin med sølvbede og søde kartofler og ovnstegt kylling

Opskriften er udviklet af